Dane kontaktowe:
- Osoba kontaktowe: Magdalena Piróg, Michał Świder
- Telefon: 663390907, 791763748
- E-mail: franczyza@dagrasso.pl
- WWW: http://www.dagrassogroup.pl/franczyza
Sieć zdobyła szereg prestiżowych nagród i wyróżnień m.in. Superbrands, wielokrotny Złoty Laur Konsumenta, Godło Jakość Obsługi i Jakość Roku, Hermes w kategorii sieć restauracyjna oraz Grand Prix Konsumenta.
Korzyści dla Franczyzobiorcy
Naszych Franczyzobiorców wspieramy przez cały okres współpracy. Ustalamy ofertę, opracowujemy receptury i doskonalimy know-how prowadzenia placówki. Każdemu przedsiębiorcy przekazujemy stale aktualizowany system HACCP. Ponadto, dbamy o atesty produktów i audytujemy potencjalnych partnerów handlowych. Testujemy surowce, obliczamy szczegółowe koszty produkcji dań. We współpracy z profesjonalnymi dostawcami i znanymi producentami zapewniamy dostępność wszelkich produktów i surowców oraz negocjujemy atrakcyjne dla Franczyzobiorców warunki zakupu. Prowadzimy szkolenia pracowników placówek i to nie tylko przy otwieraniu lokalu, ale i przez cały okres współpracy.
Dodatkowo, jako organizator sieci prowadzimy działania marketingowe i reklamowe na szczeblu ogólnopolskim, zarządzamy stroną www (www.dagrasso.pl) oraz fanpage’em na portalu Facebook (www.facebook.com/DaGrassoPizzerie).
Lokalne działania marketingowe Franczyzobiorcy organizują samodzielnie, ale mogą liczyć na nasze pełne wsparcie – od doradztwa strategicznego po graficzne przygotowanie materiałów.
Opłata licencyjna | Opłata miesięczna | Opłata marketingowa miesięczna |
---|---|---|
12 000 PLN | od 1465,10 zł (w zależności od wybranych pakietów menu, płatna od drugiego miesiąca prowadzenia pizzerii) PLN | brak PLN |
Koszt zatowarowania | Koszt przygotowania lokalu | Minimalna wielkość lokalu | Minimalna wielkość miasta | Szacunkowy zwrot z inwestycji (% rocznie) |
---|---|---|---|---|
b.d. | od 150 tys. zł (kwota inwestycji zależy od powierzchni i stanu technicznego lokalu) PLN | 100 (optymalna powierzchnia 120-150 m2)m2 | 20 000 | b.d. |